Wat ook de oorzaak is van de schade aan je auto, je had dit niet voorzien. We willen je graag helpen om het ongemak zo miniem mogelijk te houden. Als de verzekering tussenkomt, regelen we alles met je maatschappij. In dat geval heb je, voor de duur dat je je auto moet missen, ook recht op een gratis vervangwagen.

Diagnose en prijsofferte binnen de 24 uur

Hoe je ook bij ons terechtkomt, 24 uur nadat we je voertuig gezien hebben of de foto’s van de schade hebben ontvangen, krijg je de diagnose te horen en maken we een prijsofferte om de schade te herstellen. Aangezien we door de meeste verzekeringsmaatschappijen geconventioneerd zijn om zelf de expertise te verrichten, verliezen we geen tijd.

Afspraak voor reparatie binnen de 20 dagen

Ben je het eens met het voorstel, dan maken we meteen een afspraak om je auto binnen te brengen. Dat is gegarandeerd maximum 20 dagen later.

De reparatie duurt maximum 3 dagen

Tenzij we dat anders melden, heb je je wagen twee tot drie dagen later, helemaal hersteld, terug.

Smart repair in het atelier van professionele klanten

Professionele klanten zoals garagisten en koetswerkherstellers kunnen onze smart repair service aanbieden als aanvulling op hun bestaande dienstverlening. Op die manier kunnen ze de waarde van hun tweedehandswagens aanzienlijk verhogen, waardoor hun marge op de verkoopprijs groter wordt.

Met onze mobiele herstelplaats kunnen we alle snelle herstellingen, inclusief lokaal herspuiten, uitvoeren in hun atelier. Om het rendement te vergroten maken we best een afspraak om een aantal auto’s tegelijk te herstellen

Maak een afspraak We regelen alles met je verzekering