Demonteren en stukken vervangen is de allerlaatste optie. Eerst overwegen we of we met een slimme herstelling niet (veel) sneller en (veel) goedkoper tot een (veel) beter resultaat kunnen komen. De voorbije jaren hebben we heel wat geïnvesteerd in het uitdenken en aanleren van cosmetische herstellingsmethodes en in de aankoop van precisiemateriaal.

Stuur ons foto’s van je carrosserie- of interieurschade en we zeggen je binnen de 24 uur waar je aan toe bent.

Laad je foto’s op

Plaatselijke herstellingen

Of je nu schade hebt geleden aan de metalen of de kunststoffen onderdelen van je koetswerk, alles komt in aanmerking om met smartrepair hersteld te worden. Dat komt omdat onderdelen en lakken vandaag veel beter bewerkbaar zijn dan vroeger het geval was. Na een plaatselijke herstelling merk je daardoor dan ook geen enkel kleurverschil. Bovendien is het kostefficiënt, milieubewust en spaar je heel wat tijd.

€ 65

Smart repair: herstelling van glasbreuk en sterretjes

Een sterretje ter grootte van een 2 eurostuk herstellen we zo goed als onzichtbaar door het inspuiten van vloeibaar hars. Dat neemt ongeveer een halfuur van je tijd in beslag. Zo vermijd je dat de beschadiging tijdens het rijden groter wordt en een moeilijk of niet te herstellen barst wordt. Een preventieve reparatie vooraf kan je bovendien een herkeuring bij de autokeuring besparen.

 

Paintless dent repair (PDR): uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een vorm van smart repair die vooral van pas komt bij kleine carrosserieschade. Bijvoorbeeld na een aanrijding tijdens het parkeren of na hagelinslag. Voorwaarde is dat de autolak niet beschadigd werd door de impact. In dat geval kunnen we de deuk met chirurgische precisie uitdeuken.

vanaf
€ 45

vanaf
€ 135

Spotrepair: lokaal herstellen en herspuiten

Als je autolak beschadigd is, hoeven we nog niet het hele onderdeel te herspuiten. Beperkte lakbeschadiging zoals gebruikskrassen, beschadiging door steenslag en schaafkrassen herstellen we lokaal, zonder kleurverschil. Spotrepair is ook een slimme oplossing voor schade aan krasgevoelige plekken zoals hoeken van bumpers, spiegelhuizen of de instaprand.

Hoogglansspray: showroom-look in 10 minuten

Doe je auto blinken als nieuw. Met onze eigen hoogglansspray en een microvezeldoek geef je je auto in 10 minuten tijd een schitterende spiegelglans. De spray heeft zowel een glansherstellende als waterafstotende werking en is geschikt voor lakwerk en chroom. Bij een snelle poetsbeurt kan je zelfs het dashboard van je wagen streepvrij reinigen.

 

vanaf
€ 15

vanaf
€ 110

Smart repair: reparatie van velgen

Velgen hebben het hard te verduren en lopen onvermijdelijk schade op. Met smartrepair hoeven we gespoten of gepolijste velgen echter niet meteen te vervangen.

Smart repair: reparatie van het interieur, de zetelbekleding en het dashbord

Je auto blijft niet nieuw. Brandplekken, scheurtjes in de zetelstof of in het leder, krassen of gaten in het dashboard, inbraakschade of slijtageplekken: slijtagesporen zijn onvermijdelijk. Het goede nieuws is dat we alles kunnen herstellen zodat het interieur van je auto er terug als nieuw uitziet.

vanaf
€ 110

vanaf
€ 60

Smart repair: herstelling van je koplampen

Wist je dat je auto afgekeurd wordt als de helderheid van je koplampen niet optimaal is? Het (plexi)glas van je koplampen vertroebelt na verloop van tijd onder invloed van uv-straling. In plaats van je koplampen te vervangen, wat je minstens 250 euro kost, maken we het glas opnieuw helder en brengen we een uv-bestendig vernis aan. Dat kost je minder en het is zo uitgevoerd: ‘s morgens binnenbrengen is ‘s avonds klaar.

Complete polijsting van je voertuig

Boomhars, dode insecten, spinnen- en vogeluitwerpselen, roet, zure regen, … de lak van je koetswerk krijgt het hard te verduren. We spoelen alle lakvervuiling weg en polijsten je auto zodat ook alle minuscule krasjes verdwijnen. Doffe en verweerde delen gaan weer glanzen en krijgen vervolgens een nieuwe waxlaag.

vanaf
€ 400

Neem contact met ons op We regelen alles met je verzekering